Ziba Beauty İskenderunluların Hizmetine Girdi

0
201

Ziba Beauty Güzellik Merkezi, iki genç kadının girişimciliğiyle İskenderunluların hizmetine girdi. Yenişehir Mahallesinde geçtiğimiz hafta sonu açılışı gerçekleştirilen Ziba Beauty, güzellik sektörüne oldukça iddialı girdi.

Sevgi Kural Balcı ve Firuze Özcan’ın işletmeciliğini yaptığı Ziba Beauty, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Zafer Kıvrak ile seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla açıldı. Açılış kurdelesi, güzellik merkezinin kente hayırlı olması temennileriyle kesildi.

Açılış sonrası güzellik merkezini davetliler ile birlikte gezen Milletvekili Kaşıkçı, merkezin İskenderun’a yakışır kalitede bir merkez olduğunu ifade ederek, Balcı ve Özcan’ı tebrik edip bol kazançlar diledi.

İnsanların fiziksel sıkıntılarına çare olmanın ve onları güzelleştirmenin kendilerini oldukça mutlu ettiğini kaydeden Ziba Beauty işletmecileri Sevgi Kural Balcı ve Firuze Özcan, ilk ve en önemli hedeflerinin ‘Müşteri Memnuniyeti’ olduğunu vurguladılar. Farklı mesleklerde olan Balcı ve Özcan, yaklaşık 1,5 senedir profesyonel olarak bu işle uğraştıklarını ve alınabilecek en iyi eğitimleri aldıklarını ifade ederek, oldukça ‘iddialı’ olduklarının altını çizdiler.

İskenderun’da en kaliteli, en iyi hizmeti vermek için yola çıktıklarını belirten genç girişimciler; “İlk hedefimiz müşteri memnuniyetidir. Merkezimize gelen müşterilerimizin buradan güler yüzle, mutlu ayrılmaları bizim de çalışma azmimizi arttıracaktır” dediler.

Cilt bakımı, medikal cilt bakımı, laser ve iğneli epilasyon, kalıcı makyaj, dudak renklendirme, dudak vitamini, ipek kirpik, her seansta incelme garantili aletli bölgesel zayıflama gibi daha pek çok hizmeti sunduklarını ifade eden Balcı ve Özcan, ARC cihazıyla Hatay’da tek olduklarını da vurguladılar.

ARC System Repair cihazıyla, nasır ve batık tedavisi, lekelenme, göz kapağı düşüklüğü, kaş kaldırma, kaz ayakları, gözaltı morluğu, deri çatlağı, faça izi, ameliyat izi, selüloit gibi tepeden tırnağa her türlü şikâyete, soruna %99 çözüm olunabileceğini söyleyen Balcı ve Özcan, merkezlerini diğer işletmelerden ayıran en büyük özelliğin bu cihaz olduğunu belirttiler.

Son teknoloji cihazlarıyla İskenderunlulara en iyi, en kaliteli hizmeti vereceklerinin garantisini verdiklerini sözlerine ekleyen Ziba Beauty İşletmecileri Sevgi Kural Balcı ve Firuze Özcan, herkesi merkezlerine davet ettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here