“Zaferi Birlikte Kazanacağız”

0
85

CHP Adayı Şahutoğlu, Sandık Görevlileriyle Bir Araya Geldi

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, CHP İskenderun İlçe Örgütü tarafından sandık görevlilerine yönelik organize edilen kahvaltı programına katıldı.

CHP Hatay İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetiminin de katılım gösterdiği programda ilk olarak söz alan İlçe Başkanı Mansuroğlu; “Birileri ısrarla bizi kirli bir savaşa çekmek istiyor. Tüm belediye başkan adaylarımıza saldırı var malum zat tarafından. Size öyle bir aday getirdik ki onunla ilgili kötü hiçbir şey bulamadılar. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun’a derman olacağı gibi onlara da reçete yazacak. Martın sonu bahar olacak” diye konuştu.

Daha sonra söz alan CHP Hatay İl Başkan Halil İbrahim Özgün de; “Sesimizi kesmeye çalışıyorlar ama biz inadına bağırarak davamızı anlatıyoruz. Çiçekleri kopartabilirsiniz ancak baharın gelişini engelleyemezsiniz. İskenderun için en doğru ismi bulduk, usta ve mahir elleriyle İskenderun’a dokunacak. Seçim meydanlarında aslanca yürüttüğümüz mücadelemiz sandıkta taçlanacak. Sandıkları koruyacaksınız. Onar kavga çıkarmaya çalışacaklar. Sizler kavga etmeden, sabırlı ve sakin olarak, dik duracaksınız. 31 Mart akşamında da Anıt Alanında hep birlikte kutlama yapacağız” şeklinde konuştu.

Alkışlarla konuşmasına başlayan Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, davalarının tüm ilçelerde millet ittifakının sancağını dikmek olduğuna işaret ederek; “Haftalardır sokak-sokak yoğun bir şekilde sürdürdüğümüz saha çalışmalarımızda çok güzel tepkiler ve reaksiyonlar alıyoruz. 31 Mart adına bizi ciddi manada umutlandıran çok güzel gelişmelerle, çok güzel tepkiler ve reaksiyonlarla karşılaşıyoruz. Bunda hiç kuşkusuz ki hepimizin çok büyük emeği var.

İskenderun’umuzun ve Hatay’ımızın mutlak surette sosyal demokrat belediyeciliğe ihtiyacı var. İskenderun’da, Hatay’ımızın 15 ilçesinde tüm Türkiye’mizde 1989 rüzgârı esiyor. 1989 rüzgârını biz yeniden bu şehirde, bu kentte mutlak suretle estireceğiz. Bunu sizlerin katkıları, sizlerin emeği, ödünsüz mücadelesi ile gerçekleştireceğiz. İskenderun’un, İskenderunluların hakkı ve hukuku uğruna, asla ve asla hiçbir haksızlığın, hiç bir yanlışlığın önünde eğilmeyeceğiz. Bundan hiç kimsenin kaygısı ve şüphesi olmasın. Bir davamız ve bir sevdamız var. Davamız İskenderun’umuza, Hatay’ımıza, tüm ilçelerimize mutlak surette Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Millet İttifakının sancağını dikmek, sevdamız da bu ülkenin ve Hatay’ın bu güzel topluluğunun, bu güzel insanlarına hizmet etmektir. Bizim başka bir sevdamız, başka bir davamız yok” diye konuştu.

Uzun zamandır sürdürdükleri çalışmalarda her kesimle gönül köprüsü kurduklarını da kaydeden Şahutoğlu; “Tüm sosyal katmanlarla çok güzel diyaloglar, çok güzel iletişimler içerisindeyiz, buralardan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bunların neticesinde mutlak surette 31 Mart’ın zaferle taçlanacağı inancını taşıyorum ama o sürece kadar ki aşamada hepimizin bu gönül birlikteliğini, bu mücadele azmini, bu çalışma tempomuzu hiçbir şekilde aksatmadan, ödün vermeden, fire vermeden, her geçen gün birbirimize daha çok kenetlenerek, birbirimize daha çok sevgiyle ve saygıyla yaklaşarak, geri kalan bir haftayı geçirmenizi rica ediyorum. Çünkü takdir edersiniz ki birçok güç, ulusal ve uluslararası güçler cephede savaşı kazanamayacaklarını anladıkları takdirde ki şu anda bu kaygıyı yaşamaya başladılar. Bunu masa başında nasıl değiştirebiliriz, neticeyi masa başında nasıl lehimize dönüştürebiliriz onun hesabına girişirler. Ama savaşın kahramanları hiç kuşkusuz sizler olacaksınız.

Yani bizler cephede 31 Mart gününe kadar elimizden gelen her türlü gayreti, her türlü mücadeleyi sizlerle birlikte yürütmeye devam edeceğiz ama 31 Mart günü sizlere çok büyük görevler düşüyor. Sandık görevlileri bizim açımızdan bu zaferin en önemli ve gizli kahramanlarıdır. Bu zaferi sizlerin sayesinde kazanacağız. İskenderun’un 45 mahallesinde büyük bir iddiayla mücadele ediyoruz. İskenderun Belediyesinin burcuna Millet İttifakı ve CHP sancağını dikeceğiz ve 31 Mart akşamı zaferimizi hep birlikte Anıt Alanında kutlayacağız” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here