Zafer Kupası Renkli Sahnelerle Başladı

0
90

zafer kupası2Başlama Vuruşu Başkan Seyfi Dingil’den

İskenderun Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kurumlar Arası Salon Futbolu Turnuvasında eleme grubu maçlarına başlandı. İskenderun Belediyesi Sakarya Kapalı Spor Salonunda oynanan turnuvanın açılış maçında Basınspor ile Meclisspor karşı karşıya geldi. Başlama vuruşunu İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yaptığı maçı Basınspor ikinci yarının son dakikalarında bulduğu gollerle 6-4 kazandı.

zafer kupası3

Sporun birleştirici özelliğine inandığını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Şehrimizde bu tip etkinliklerle sportif anlamda dostluğun, centilmenliğin ve kardeşlik duygularının pekişmesini istiyoruz. Kurumlarımız arasında güçlü olan bağlarımızı daha da ileriye götürmek amacıyla bir aradayız. Sporun ve sporcuların dostu olmaya devam edeceğiz” dedi.

A Grubunun diğer maçında Zabıtaspor Türk Kızılay’ı takımını 9-1 yenerek farklı bir galibiyet ile turnuvaya başladı. B Grubunda oynanan maçlarda Gençlik Merkezi, Jandarmaspor’u ikinci yarıda bulluğu gollerle 6-3 yendi. Günün son maçında ise Turnuvanın güçlü takımlarından Emniyetspor rakibi Bankalar Birliğini farklı skorla 12-1 yendi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here