Yüzmede Hatay Şampiyonları İskenderun’dan!

0
195

İskenderun Başkent Okulları öğrencileri, Liseler Arası Genç Bayanlar Yüzme Kategorisinde “Hatay Şampiyonu” oldular.

Okul öğrencilerinden Damla Çimer, Yağmur Çimer, Dilan Kirmit, Maria Maddalena Sadredin, Öykü Kaynak ve Neriman Yücel, elde ettikleri derecelerle Hatay şampiyonluğunun mimarı oldular.

Yaz-Kış demeden, zor şartlar altında çalışmalarını sürdüren ve Hatay Şampiyonluğunu elde eden genç yüzücülere her kesimden tebrik yağdı.

Elde edilen başarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yüzme Eğitmeni Murat Kaptanoğlu; “Daha önce görev yaptığım ve kapanan İkem Kolejinde yüzme takımlarını son 10 yılda üst üste Hatay Şampiyonu yaparak kırılması güç bir rekora imza atmıştım. Şimdi İskenderun Başkent Okullarındayım.

Bir okul, yıkıldığı için son iki yıldır olimpik havuzu olmayan bir şehirden, 12,5 metrelik üç kulvarlı küçük bir havuzda çalışarak Hatay Şampiyonu oldu. Bu branşta, şehrimize ne güzel sağlam temeller atmışız! Her sporcum ile ayrı-ayrı gurur duyuyorum.

Desteklerini hiç esirgemeyen Başkent Okulları ailesine teşekkür ediyorum. İskenderun Başkent Okullarına, 2021-2022 sezonu Liseler Arası Genç Bayanlar Yüzme Hatay Şampiyonluğu hayırlı olsun” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here