Yüzme Temel Eğitim Programları Eylül Ayına Kadar Sürecek

0
632

yüzme ihtisas1İskenderun Yüzme İhtisas Kulübüne Yoğun İlgi

Şehrimizde, 13 yıldır yüzme sporuna hizmet veren İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Okulların kapanmasının ardından “2015 Yaz Yüzme Temel Eğitim Programı”na başlayan İskenderun Yüzme İhtisas kulübüne ilgi de oldukça yoğun.

Son dört yılda hem küçüklerde, hem de büyüklerde Hatay Şampiyonluğunu rakiplerine kaptırmayan kulübün, temel eğitimdeki özverili ve düzenli çalışmaları dikkat çekiyor.

yüzme ihtisas (17)

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kulüp Antrenörlerinden Esin Kakeci; “Yıllardır bölgede yüzme sporuna hizmet eden köklü bir kulübüz. Tecrübemiz ailelerimize güven veriyor. Yüzme ve Sutopundaki başarılarımız ile dikkat çekmeyi başardık. Bu sebeplerden ötürü kulübümüzün altyapı çalışmalarına ilgi de oldukça fazla oluyor. Bu güveni boşa çıkarmamak adına ekip arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz. Bu dönemde çocuklarını bizlere emanet eden ailelerimize teşekkür ediyoruz. Amacımız bu minik yüzücülerin arasından ülke sporuna faydalı şampiyonlar çıkarmaktır” diye konuştu.

yüzme ihtisas (31)

Kakeci ayrıca, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü olarak yaz temel eğitim çalışmalarını 15 Haziran-10 Temmuz, 20 Temmuz-14 Ağustos, 17 Ağustos-11 Eylül olarak üç dönem halinde planladıklarını da kaydetti. Yoğun ilgiden ötürü 1. dönem kontenjanı kısa sürede dolarken, diğer dönemler için kayıtların devam etmekte olduğunu da sözlerine ekleyen Kakeci, daha ayrıntılı bilgilerin www.iskenderunyuzme.com adlı web sayfasından alınabileceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here