Yusuf Coşkun; “Elektrik Sorunlarının Giderilmesi İçin Çalışacağım”

0
210

yusuf coşkun2Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Tedaş Eski Müdürü Yusuf Coşkun; “Elektrik Sorunlarının Giderilmesi İçin Çalışacağım”

Uzun yıllar Tedaş’da üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunan ve toplumun her kesimiyle kucaklaşıp yakın ilişkiler içerisinde olan Yusuf Coşkun’un AK Parti’den Hatay Milletvekili aday adayı olması hemşerileri arasında sevinç yaşattı.

Her gittiği yerde ilgi, sevgi ve alakayla karşılanan Coşkun, bu ilgiye layık olmak için milletvekili seçilmesi halinde hizmet için gece gündüz çalışacağını ifade etti. Coşkun, Hatay’ın her karışına eşit hizmet edeceğini dile getirdi.

AK Parti milletvekili aday adayı Yusuf Coşkun, seçim ziyaretleri kapsamında HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile bir araya geldi. Coşkun ayrıca İskenderun’da da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

yusuf coşkun3

Hataylı hemşerilerinin şahsına gösterdiği ilgiye teşekkür eden Coşkun; “Gayret bizden takdir Allah’tan, bugüne kadar iyi niyet ve samimiyetle yürüttüğümüz hizmet dönemini Ak Parti’den Hatay Milletvekili olarak sürdürmek gayretindeyim. Hatay’ın en büyük sorunu elektrik enerjisi, milletvekili olduğum takdirde ihtisas alanım olan elektrik konusunda tüm sorunların giderilmesi için çalışacağım. Geçmişte TEDAŞ İskenderun işletme Müdürlüğüm döneminde elektrik kesintileri nedeniyle yaşanan şikayet ve protestoları anlayışla karşılayıp her zaman halkla diyalog yöntemini seçtik, bu diyalog ortamı da sevgi köprüsü kurulmasında etken oldu” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here