Yürüyüşün 17. Gününde 1 km’lik Türk Bayrağı Açıldı

0
184

Adalet yürüyüşünün 17. günü 1011 metrelik Türk Bayrağı açılarak başladı. Türkiye’nin her ilinden 30-40 binin üzerinde, adalete inanan insanla birlikte yürümeye devam ettiklerini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Biz kazanacağız. Adalete inanalar, mücadele edenler mutlaka kazanacak” dedi.

‘Herkes için Adalet’ istemiyle yürüyüşe devam ettiklerini kaydeden Milletvekili Topal, yürüyüşün 17. günü ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Adalet Yürüyüşümüzün 17. gün ilk etabı Sakarya Kızılcıkorman mevkisinden, 1011 metrelik Türk Bayrağı açılarak başladı. Herkes için Adalet talebiyle yollardayız.

İşsizler, atanamayan öğretmenler, işçiler, memurlar, esnaflar, engelliler, 15 yıldır yandaş olmadıkları için mağdur edilip ötekileştirilen iş dünyası temsilcileri, herkes için adalet istiyor ve adalet için İstanbul’a yürüyoruz. Biz kazanacağız. Adalete inanalar, mücadele edenler mutlaka kazanacak” şeklinde konuştu.

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem de, ülkede yaşanan tüm haksızlıklara karşı mücadelelerinin devam edeceğini ifade ederek; “Yürüyüşümüz ilk günkü azim, inanç ve kararlılıkla devam ediyor. Haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe karşı durmadan ve yorulmadan yürüyoruz” diye konuştu.

İskenderun’dan, CHP Hatay Milletvekili Adayı Nermin Yılıdırım Kara’da yürüyüşün 17. gününe katılarak, Adalet için yürüdü. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here