Yüksel; “Ülkemizi OHAL’de Yönetmek Aczin İfadesidir”

0
100

CHP Belen Ailesi, Gazetemizi Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe yönetimi, geçtiğimiz hafta sonu gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretinde Başkan Yüksel’e, CHP Belen Kadın Kolları Başkanı Linda Kaplan ve yönetimi ile Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal ve yönetimi de eşlik etti.

CHP Belen ailesini, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, CHP Belen Ailesine, Fevzi Yüksel başkanlığında başarılar diledi.

Kabulden ötürü teşekkürlerini ileten CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ziyarette ülke gündemini değerlendirdi.

Ülkemizin iyi yönetilmediğini savunan Başkan Yüksel, ülkenin içerisinde bulunduğu durumdan kurtulmanın tek yolunun Çanakkale Ruhuyla birleşmekten geçtiğini savundu.

OHAL durumunda Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile ülkeyi yönetmenin ‘korkaklık’ göstergesi olduğunu da iddia eden CHP’li Yüksel; “Ülkemizin geldiği nokta çok vahim ve içler acısı bir durum! Ülkemiz yönetilmiyor ve yönetilmediği gibi de ülkemiz savruluyor, bilinmeze doğru sürükleniyor. Yönetilmiş gibi bir ortamda kandırılıyor, aldatılıyor ve oyalanıyor. Ülkemiz ve gelecek nesiller adına hızla bir kaosa, karabasana doğru ilerliyoruz.

Ülkemizi olağanüstü kararnamelerle yönetmek, aczin ve korkaklığın ifadesidir. OHAL’de ülkemizi yönetmeye talip olmak işi bilmemektir. Topu taca atmaktır. Bu olağanüstü şekilde yönetmeye çalışmak; sorunların çözümü değil, sorunların artarak daha da devam etmesidir. İbretle, üzülerek izliyoruz. Ülkemiz, aylardan bu yana uzunca bir süredir olağanüstü hal ve olağanüstü kararnamelerle yönetiliyor ve hiçbir sorun hallolmuş değil. Hallolmayacağını da aklıselim olan herkes idrak ediyor.

Çare Türkiye’nin aynı Çanakkale’deki gibi, Kurtuluş Savaşı’ndaki gibi topyekûn tekrar birleşmesi ve dirilişe geçmesidir. Tek çare budur! Bunu da şu anki iktidarda olan bu yönetim anlayışıyla yapmanın mümkün olmadığını maalesef görüyoruz. Ayrıştıran, bölen, insanları kamplaştıran bir yönetim anlayışıyla o Kurtuluş Savaşı’ndaki, Çanakkale’deki ruhu yakalamamız mümkün değil. Tek çare o ruhu tekrar yakalamak. O ruhu ortaya çıkaracak bir yönetim anlayışının, bir iradenin, ülkemizde hiç zaman kaybetmeden hayata geçmesi ve yönetimi ele almasının şart olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, konuşmasının sonunda içinde bulunduğumuz Ramazan ayının da tüm vatandaşlarımıza ve ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here