Yönden, Türk Donanmasının Medarıiftiharını Ziyaret Etti

0
270

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindeki Kaymakam Adayı Ali Cemal Altınöz, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yürütülen ve Cumhuriyet tarihinin en büyük tatbikatlarından olan ‘Deniz Kurdu 2019 Tatbikatı’ kapsamında İskenderun Deniz Üs Komutanlığı limanında bulunan TCG Tarsus (P-1204) Gemisine ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında; İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe ve Gemi Komutanı Yüzbaşı Onur Çağlar ile gemi mürettebatı tarafından karşılanan Kaymakam İskender Yönden, Türk donanmasının medarıiftiharı TCG Tarsus (P-1204) Gemisinin teknik donanımı ve ana karakteristikleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Deniz Üs Komutanına Ziyaret

Kaymakam İskender Yönden ve beraberindeki Kaymakam Adayı Ali Cemal Altınöz daha sonra, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe’yi de ziyaret etti. Ziyarette Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe tarafından karşılanan Kaymakam İskender Yönden, şeref defterini imzalamasının akabinde Tuğamiral Kireçtepe’nin makam odasına geçerek bir süre sohbet etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here