Yine Tır Faciası; 6 Ölü, 22 Yaralı

0
385

Kentimizde yaşanan trafik kazasında 6 kişi hayatını kaydederken 22 kişide yaralandı. Freni boşalan tırın, polis ekiplerinin uygulama noktasındaki araçlara çarpması sonucu meydana gelen kazada olay yeri adeta mahşer yerine döndü.

E-5 karayolu üzerinde, Belen’den İskenderun istikametine seyreden Bayram A. idaresindeki 33 CSF 03 plakalı zeytinyağı yüklü tırın, Deniz Alayı Kavşağı yakınlarında freni boşaldı. Kamyon ve tırların girişinin yasak olduğu şehir merkezine yönelen tır korna çalarak ilerlemeye devam etti ve polisin koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama yaptığı bölgede beklemekte olan araçlara çarptı.

25 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 6 kişi yaşamını yitirdi, 22 kişi de yaralandı. Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alınırken yol yaklaşık 4 saat trafiğe kapalı kaldı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Araçların kaldırılması sonrasında yol trafiğe açıldı. Tırın çarparak durabildiği spor salonunun kapalı olması facianın önüne geçti. Kazadan sonra şoka giren ve tırdan kendi imkanları ile çıkan tır şoförü ise gözaltına alındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Hayatını Kaybedenler Dün Toprağa Verildi

Meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerden emekli öğretmen Ali Yıldırım, eşi Leyla Yıldırım ve baldızı olan Esmahan Yıldırım, Çankaya Mezarlığında toprağa verildi. Esmehan Yıldırım’ın eşi ise hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor.

Ayrıca kazada hayatını kaybeden baba oğul da yan yana toprağa verildi. Tırın çarptığı 25 araçtan birinde eczaneye gitmek için Sarımazı’dan İskenderun’a gitmekte olan Burhan İsakoğlu ve oğlu Onur İsakoğlu’nun bulunduğu otomobil adeta hurdaya döndü. Kazada can veren baba oğul İskenderun Çankaya Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Emekli olan Baba Burhan İsakoğlu’nun astım hastası olduğu ve sağlık ocağından yazdırdığı ilacını almak üzere İskenderun’a gittiği, oğlu Onur’un zaman geçirmek için babasına refakat ettiği öğrenildi.

Yaşanan kazada ağır yaralanan Enes Kul da, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak genç yaşında hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan ve hastanede tedavi gören vatandaşlarımızın isimleri ise şöyle; Akın Çokal, Sibel Atalay, Murat Parıltı, İbrahim Yıldırım, Hüseyin Efendi Satin, Mehmet Akif Satin, Ramazan Öncü, Gülseren Şener, Özgür Köksal, İsmail Kartal. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here