Yıldırım; “Emekçilerin Ekmeklerini Ellerinden Alınmasına Sessiz Kalmayacağız”

0
147

Aydınlık Gazetesi Okurları ve Ulusal Kanal Gönüllüleri Piknikte Buluştu

Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal Hatay temsilciliği tarafından Defne ilçesi Ballıöz Köyünde piknik düzenlendi. Piknikte Aydınlık Gazetesinin daha fazla okunması ve Ulusal Kanalın izlenmesi, maddi ve manevi desteğin artırılması gibi konular konuşuldu.

Düzenlenen pikniğe, Aydınlık Gazetesi okurları ile Ulusal Kanal gönüllerinin yanı sıra Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, Antakya İlçe Başkanı Edip Hadimoğulları, Defne İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, Kırıkhan ilçe Başkanı Gönül Gökkan, Payas ilçe Başkanı Fatma Keltoş katıldılar.

Toplantıda Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal Temsilcisi Hüseyin Güler bir konuşma yaptı. Aydınlık Gazetesinin okunması ve desteklenmesinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Güler; “Aydınlık Gazetesi Vatan, Emek ve Namus çizgisinde yayın yapan gazetedir. Aydınlık Gazetesinin olmadığı bir Türkiye’nin karanlıkta kalacağının bilincinde olmalıyız. Aydınlık Gazetesi yayın hayatı boyunca Amerikan emperyalizmin bölücülüğüne karşı büyük bir direnç yaratan, toplumu aydınlatan bir çizgi izlemiştir.

Aydınlık Gazetesi sadece ülkemiz için değil, bölgemiz içinde önemli bir gazetedir. Bölgemizdeki Amerika’nın Irak ve Suriye’yi bölme ve işgal planlarına karşı da bölge devletlerinin ortak mücadelesindeki katkısı önemlidir. Aydınlık Gazetesi, işçilerin özelleştirmeye karşı mücadelesinde emekçilerin yanındadır. Çiftçinin, köylünün, sanayicinin haklı mücadelesini desteklemiş ve halka duyurmuştur. Bu anlamda bütün kesimlerin Aydınlık Gazetesine ihtiyacı vardır. Aydınlık Gazetesine desteğimizi okuyarak, okuyucu bularak ve haber ağını genişleterek destek verebiliriz” diye konuştu.

Ulusal Kanal, Yalana Karşı Halkımızı Aydınlatıyor

Güler, Ulusal Kanal için ise; “Ulusal Kanal soba borusundan füze üretmiştir. Bu füze emperyalizmin kara propagandasına karşı gerçekleri söylemekte, bin yalana karşı bir gerçekle halkımızı aydınlatmaktadır. Burada bulunan Ulusal Gönüllüler, kanala desteğini artırmalıdır. Daha fazla Ulusal Kanal Gönülleri katarak, Ulusal Kanalın maddi anlamındaki zorluklarına çözüm bulmuş oluruz” diyerek sıkıntıları dile getirdi.

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım da toplantıda söz alarak Vatan Partisinin, Aydınlık Gazetesine ve Ulusal Kanala her alanda desteğine devam edeceğini belirtti. Yıldırım; “Amerika Türkiye’yi Doğu Akdeniz’de, Kıbrıs’ta ve Fırat’ın doğusunda silahlarıyla tehdit etmektedir. Bir taraftan mavi vatanımız, diğer taraftan Suriye’nin Kuzeyinden büyük tehditler altındadır. Amerika’nın tehditlerine karşı Vatan bütünlüğünü korumak bizim birinci görevimizdir.

Vatan Partisi, Vatan bütünlüğünü ancak milli bir hükümet ile koruyabilir. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın söylediği “Türkiye ittifakı” gerçekleşmelidir. Türkiye ittifakı için Amerika’nın tehditlerine, PKK ve FETÖ terör örgütlerinin bölücülüğüne karşı Türkiye ittifakı haklı bir söylemdir. Bunun gerçekleşmesi için de siyasi partiler harekete geçmelidir.

23 Haziran seçimlerinden sonra zamlar, işten atmalar, fabrika kapatmaları devam etmektedir. Emekçilerin ekmeklerinin ellerinden alınmasına sessiz kalmayacağız. Önümüzdeki dönemde emekçi mücadelesinin alanlara ineceğinin tespitini yapıyoruz. Emekçilere önderlik etmek için bütün devrimcileri, yurtseverleri partimize davet ediyorum. Vatan mücadelesinde, emek mücadelesinin başarısı için Vatan Partisinde birleşelim” dedi.

Defne ilçesi Ballıöz Köyünde gerçekleştirilen piknik türkülerle ve halaylarla devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here