Yıldırım; “Dönemin Tek Çözümü, Doğu Perinçek’in Önderlik Ettiği Vatan Partisi’dir”

0
145

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım; “Dönemin Tek Çözümü, Doğu Perinçek’in Önderlik Ettiği Vatan Partisi’dir”

Vatan Partisi, seçim çalışmalarını sokaklarda ve evlerde yürütürken, vatandaşın sorunlarını dinliyor, siyasetlerini insanların yüzüne anlatıyor.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek’e basında yasak uygulandığını ifade eden Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, yasağı halk çalışması ile deleceklerini söyledi.

Çalışmalarını sokaklarda, evlerde yürüttüklerini, bu çalışmalardan büyük zevk aldıklarını kaydeden Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım, olağanüstü bir dönemden geçildiğini savunarak; “Türkiye olağanüstü bir dönemden geçmektedir. Çözümde olağanüstü olacaktır. ABD Güdümlü borçlanma ekonomisi iflas etmiştir. ABD’nin Türkiye’ye dayattığı siyasal sistem çıkmazdadır. CHP, İYİ Parti muhalefet partileri de çaresizdir. Bu sistem partileri sistemin çıkmazlarını paylaşmaktadır. Göreceksiniz, 24 Haziran günü sistem partilerine Türk milleti kırmızı kart gösterecektir. İçine girdiğimiz çetin dönemin tek çözümü, Doğu Perinçek’in önderlik ettiği Vatan Partisi’dir” dedi.

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamayacağını iddia eden Yıldırım; “Tayyip Erdoğan Türkiye’yi borç batağına batıran, Cumhuriyetin temel kurumlarının altını oyan, bölgede ve Asya’da güvenilmeyen yöneticidir. Bugün Türkiye’nin yüz, yüze geldiği sorunların baş sorumlusu AKP yönetimidir. Avrasya yönelişinde Perinçek çizgisine yaklaşmıştır. Ancak Tayyip Erdoğan Türkiye’yi kamplaştıran uygulamaları ekonomide çaresizliğe ve özellikle ağırlaşan dış tehdide karşı yetersizlikleriyle artık Türkiye’yi yönetemez, artık Türkiye Tayyip Erdoğan’ı sırtında taşıyamaz” İfadesini kullandı.

Yıldırım, Türkiye’nin önündeki seçeneğin üç değil, tek seçenek olduğunun altını çizerek; “Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı’nın ikisi de NATO ve ABD yanlısı olduklarını ilan etmişlerdir. Perinçek ve Vatan Partisi bağımsız, başı dik bir Türkiye’nin yaratılması mücadelesini yürütmektedir.

Perinçek, 1980’lerden bu yana özelleştirmeye karşı, Atatürk’ün KİT’lerini savunan liderdir. Tekellerde, Telekomlarda, Kömür İşletmelerinde, SEKA’larda, Sümerbanklarda, Şeker Fabrikalarında, Et Balık ve Süt Endüstri Kurumlarında bütün işçi ve çiftçi hareketlerinde en ön safta yer almıştır. Halkamızın Vatan Partisine, önderi Doğu Perinçek’in mücadelesini değerlendirerek, oy vermesini istiyorum” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here