Yılbaşında ‘Fuhuş’ Operasyonu

0
722

fuhuş operasyonu1İlimizde, Suriyeli kadınlara fuhuş yaptıran çeteye Jandarma tarafından yılbaşı gecesi ‘Mutlu Noeller’ operasyonu düzenlendi. Aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı, Suriyeli kadınlar ise sınırda bulunan çadırlara bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre, Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı’na Suriyeli kadınlara yılbaşı gecesi fuhuş yaptırılacağı bilgisi geldi. Bu ihbarı değerlendiren Jandarma, Gülcihan ve Madenli Mahallelerinde Suriye uyruklu bayanlara fuhuş yaptırıp aracılık ve yer temin eden G.A., C.U., Z.T., R.A. isimli şahıslar ile aralarında pansiyon ve otel müdürlerinin bulunduğu 15 kişiye ‘Mutlu Noeller’ operasyonu düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan G.A., C.U., Z.T., R.A. sevk edildikleri Cumhuriyet savcılığı tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanıp İskenderun M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler. Pansiyon ve otel müdürleri ise alınan ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Suriyeli kadınlar, Yayladağı Sınır Kapısı’nda bulunan çadırlara bırakıldılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here