Yılbaşı Eğlencesinde Coşku Sertab Erener’le Had Safhaya Çıktı

0
170

sertab erener1Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, hemşerilerine unutamayacakları bir yeni yıl karşılama organizasyonu kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’nda hafızalardan yıllarca silinmeyecek bir konser verdi.

Ünlü komedyen Atalay Demirci’nin ilk olarak sahne aldığı, sempatik sunumu ve soğuk havayı ısıtan müthiş esprileriyle renklenen kutlamalarda vatandaşlar doyasıya eğlenirken, gösterisini bitirmesi sonrasında Dev Sanatçı Sertab Erener’i sahneye davet eden Demirci, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce vatandaş tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Eurovision Fatihimiz Sertab Erener’in Resitali Adeta Büyüledi

2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi “Everyway That i Can” adlı parçayla temsil ederek birinci olan ve bayrağımızı Avrupa semalarında dalgalandıran Sertab Erener’in sahne almasıyla coşku had safhaya çıkarken, vatandaşlar böylesine dev bir sanatçıyı Hatay’da ağırlamanın onurunu doyasıya yaşadılar.

Seslendirdiği parçalarla konseri takip etmeye gelen vatandaşların coşkuyla eşlik ettiği Erener, seyircileri de konsere dahil eden müthiş sahne performansıyla da göz doldurdu.

sertab erener2

Güven: “Farklılıklarımızla Barış, Kardeşlik ve Hoşgörü İçerisinde Yaşadığımızı Tüm Dünyaya Bir Kez Daha İlan Ettik”

Konsere katılarak bu müstesna gecede hemşerilerini yalnız bırakmayan HBB Başkan Vekili Serdar Güven, vatandaşların büyük bir coşkuyla takip ettiği konserin amacına ulaştığını kaydederek; “Öncelikle Sertab Erener ve Atalay Demirci’ye barış, kardeşlik ve hoşgörü kentine hoş geldiniz diyorum. Hatay’da barış ve kardeşlik içerisinde yaşadığımızı tüm Türkiye’ye duyurmamıza imkan sağladığınız ve bizleri bu güzel gecede yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Savaş’ın önemli bir toplantı münasebetiyle şehir dışında olması sebebiyle, tüm hemşerilerimize kendisinin sevgi ve saygılarını getirdim. Tüm dünyaya Hatay’ımızın tüm farklılıklarıyla hoşgörü içinde yaşadığını ve ilimizin bir terör şehri olmadığını başımız dik bir şekilde gösterdik. Ben bu duygularla yeni yılın tüm insanlığa uğur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

HBB’nin Büyüleyen Yılbaşı Eğlencesi “Rengarek” Havai Fişek Görsel Şöleniyle Son Buldu

Başkan Vekili Güven yaptığı konuşma sonrasında Hatay’a gelerek hemşerilerini doyasıya eğlendiren Sertab Erener ve Atalay Demirci’ye çiçek takdim etti.

Yıllar boyu dillerden düşmeyecek dev konser, hep bir ağızdan söylenen Sertab Erener’in sevilen hit şarkısı “Rengarenk”in seslendirilmesi ve geceye gökkuşağı olan havai fişek görsel şöleniyle sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here