Yerel Yönetimleri İzleme Derneği, Vali Lekesiz’e Plaket Verdi

0
84

yerel yönetimler1Merkezi İskenderun’da olan Yerel Yönetimleri İzleme Derneği yönetimi, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’e başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Vali Lekesiz’i makamında ziyaret eden Yerel Yönetimleri İzleme Derneği Başkanı Veysel Cıncık ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Boğa, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Dernek Başkanı Cıncık, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirterek; “Derneğimiz, yerel yönetimlerin çalışmalarına, tavsiye niteliğinde katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Önümüzdeki süreçte İstanbul, İzmir ve Ankara’da şube açmak için çalışma yapmaktayız” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Hüseyin Boğa ise, derneğin sosyal ve kültürel projelerine değinerek; “Derneğimizin kuruluşu akabinde, öncelikli olarak köy okullarımızda öğrenim gören çocuklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda fizibilite çalışması yaptık. Bu kapsamda, İskenderun’dan Arsuz’a kadar olan bölgedeki bazı köy okullarında öğrenim gören öğrencilere üniforma ve kırtasiye malzemesi temin ettik. İhtiyaç duyulan eğitim kurumlarına yardımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Vali Lekesiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, konuklarına Hatay Valiliği tarafından hazırlanan Hatay Devleti ve Habib-i Neccar belgesel filmlerini hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here