Yeni Stadın İhalesi 31 Ocak’ta!

0
117

İskenderunspor Kulübü Başkanı Hakan Bolat, yeni stat ihalesinin 31 Ocak’ta yapılacağını duyurdu. Bolat, şampiyonluk konusuna konsantre olunması gerektiğine de işaret etti.

Yeni stat projesinin çok önemli olduğunu ve herkesin buna destek vermesi gerektiğini kaydeden Bolat; “Yeni yapılacak stadın ihalesi 31 Ocak’ta yapılacak. Yeni stat bizim için çok önemli, bunu desteklememiz lazım. Eski statta hala deprem riski var, bazı yerlere seyirci alamıyoruz, miladını doldurmuş bir stat, onun için yeni stat projesini destekliyorum. Yeni olacak stadın bir an önce açılmasını da heyecanla bekliyorum, tüm İskenderun’da bekliyor.

Yeni stat projesi çok iyi! Güneşin girişi tam hesaplanmış, rüzgâr çok iyi hesaplanmış, çok iyi yapılmış bir proje. Yeri önemli değil, yeter ki stat yapılsın. Stat ile ilgili Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ile istişare halindeyiz, bu işle çok uğraşıyor. Bu sene yıkılıyordu 5 Temmuz Stadımız, milletvekilimiz Abdulkadir Özel sayesinde yıkılması engellendi, kendisine teşekkür ediyoruz.

Şubat veya Mart ayında kazma vurulursa yeni stadın aşağı yukarı ne zaman biteceği karşımıza çıkmış olur. Sonra da eski statla ilgili ne yapacağımızı, milletvekilimizle istişare edip halledeceğiz. Ne olursa olsun yeni stadın kazması vurulduğu zaman her şey daha rahat olacak” diye konuştu.

Konsantre Olmamız Gereken Konu Şampiyonluk!

Stattan daha önemli olarak şampiyonluk konusu olduğuna da işaret eden Başkan Bolat; “Bütün İskenderunsporlulardan rica ediyorum, stat konusunu şu an kapatalım. Şu an konsantre olmamız gereken şey şampiyonluk. 18 maçımız kaldı, her maç ayrı bir final, içerdeki maçlarımızı mutlaka kazanmamız lazım. Taraftara çok ihtiyacımız var.

Şu an birbirimizle didişmeyi, uğraşmayı bırakıp, sadece şampiyonluğa konsantre olmamız lazım. Allah’ın izniyle yeni stadımız yapılacak, yeni tesislerimiz de yapılacak, yeni projeler yapılacak. İskenderun’u, İskenderunspor’u çok güzel günler bekliyor, yeter ki birlik olalım” şeklinde konuştu.

Hacettepe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Öte yandan, grupta liderin hemen arkasında zirve takibini amansız sürdüren Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, ligin 21. haftasında oynayacağı Hacettepe SK maçının hazırlıklarına dün de devam etti. Futbolcular Hacettepe maçı hazırlıkları çerçevesinde fonksiyonel kuvvet antrenmanı gerçekleştirdi. Turuncu-Mavililer, Hacettepe ile Pazar günü saat 13.00’te Ankara’da karşı karşıya gelecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here