Yeni Hyundai i20 Görücüye Çıktı

0
169

hyundai tanıtım1Tanıtım ve Test Sürüşü 31 Kasım’a Kadar Devam Edecek…

İskenderun Hyundai Arslanoğlu Plazada, geçtiğimiz hafta sonu yeni Hyundai i20 tanıtımı ve test sürüşü etkinliği gerçekleştirildi. Basın mensuplarının da katılım gösterdiği etkinlikte, Hyundai Arslanoğlu satış müdürü Serkan Kececioğlu, Hyundai i20 tanıtımını yaptı.

Hyundai Arslanoğlu, satış müdürü Serkan Kececioğlu, yaptığı açıklamada 15 – 31 Kasım aralığında yapılan yeni i 20’nin test sürüşü programına “Kalbinin Sesini Dinle” sloganı ile başladıklarını ve 15 gün boyunca bu tanıtımın devam edeceğini vurguladı.

Gelişimini hızla sürdüren Hyundai, Yeni i20’nin en önemli hedefi, gelişmiş kalitesi ve konforuyla daha geniş kitlelere ulaşarak Hyundai’nin pazardaki etkinliğini artırmak olacak. Ayrıca marka algısının bölgede geliştirilmesi ve gerçek bir Avrupa Otomobili olarak beğeni toplaması planlanıyor. Yüksek donanım seviyesiyle donatılan otomobilin en büyük yeniliği ise rakiplerinde olmayan komple cam tavanı ve yine sınıfın en geniş iç mekanı. Yukarı doğru yarım açılabilen cam tavan, istendiği zaman arkaya doğru kayarak komple açılabiliyor. Doğal ışık ve temiz havayı kabine dolduran cam tavanın yanı sıra entegre arka görüş kamerası ve ön LED aydınlatmalar da yeni nesil otomobilin en belirgin özellikleri arasında yer alıyor.

hyundai tanıtım2

Oldukça modern çizgilerle ve dikkat çekici ayrıntılarla hazırlanan yeni tasarımla birlikte i20’nin uzun ön kaputu ve güçlü duruşu ön plana çıkıyor. Sade ve anlaşılır bir dizayna sahip olan gövdede özellikle profildeki çizgiler ve koyu renkli C-sütunu ayrı bir görünüm sunuyor ve aracın uzun boyutlarını vurguluyor. Eskisine oranla daha oval ve daha karakteristik bir arka görünüme kavuşan i20, böylelikle ön kısımdaki zarafetini arkada da destekliyor. Ön tasarımda Hyundai’ye özgü altıgen ızgara ve hemen üstünde farların arasında yer alan şerit de çok dikkat çekiyor.

Hyundai Arslanoğlu, satış müdürü Serkan Kececioğlu ve güler yüzlü satış personelinin ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımın ardından kokteyl ve sohbet eşliğinde program sürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here