Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

0
21

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başladı. Yeni eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla Emel Akçay İlkokulu’nda tören düzenlendi.

Törene; İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende konuşan İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi. Emel Akçay İlkokulu Müdürü İlhan Okan ise yaptığı konuşmada, yeni eğitim yılına hazır olduklarını, çağdaş ve müreffeh Türkiye için genç nesiller yetiştireceklerini önemle belirti. Tüm zorluklara göğüs gereceklerini kaydeden Müdür Okan, eğitim camiasına öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yeni dönemin hayırlar getirmesini temenni etti.

Daha sonra konuşan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, 2022 2023 eğitim yılının hayırlı olmasını diledi. Başkan Tosyalı, Belediye olarak okullarımıza imkanlar ölçüsünde Yardımcı olacaklarını dile getirdi.

Öğretmen ve öğrencilerin sergilediği çeşitli etkinlik/gösterilerin beğeniyle izlenmesinin akabinde ilk ders zili çalındı.

Sınıfları ziyaret ederek, öğrencilere iyi dersler temennisinde bulunan protokol üyeleri, idari kadro ve öğretmenler ile de sohbet ortamında bir araya gelerek, eğitim faaliyetlerine yönelik istişare de bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here