Yazarımız Tümkaya Kitap Fuarındaydı!

0
142

100 yazar ve 180 yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilen İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı, geçtiğimiz Pazar günü ziyaretçi akınına uğradı. Açıldığı günden bugüne binlerce kişi tarafından ziyaret edilen Kitap Fuarı son gününde de çok sayıda kişiyi ağırladı.

Gazetemiz köşe yazarlarından Yasemin İlmiye Tümkaya da 14, 15 ve 16 Şubat tarihlerinde kitap fuarında okuyucularıyla buluştu. Kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla sohbet eden Tümkaya, kitap fuarı deneyimlerini, gazetedeki köşesinde okuyucularıyla paylaşacağını söyledi.

Fuarın oldukça geniş kapsamlı olduğunu kaydeden Tümkaya, kent halkının gösterdiği ilgiden de oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

Çok sayıda öğrencinin fuarı ziyaret ederek kitapları tek-tek incelediklerini kaydeden Tümkaya, öğrencilerle sohbet etmekten büyük zevk aldığını belirtti. Kitap Otağı Yayınevinden çıkan Boncukcan ve Zehra isimli iki kitabıyla fuarda yerini alan Yazar Yasemin İlmiye Tümkaya, fuarın açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here