Yaz Spor Okullarının Çalışmaları Tam Gaz

0
80

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatlarıyla kentin çeşitli bölgelerinde başlatılan Yaz Spor Okullarının çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İskenderun Belediyesine ait Sakarya Kapalı Spor Salonunda Beden Eğitimi hocaları Halil Cem ile Mehmet Ateş tarafından eğitilen 250 kız ve erkek Basketbolcuların çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 7-14 yaş arasından kız ve erkek Basketbolcular, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 4 günü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

16 Ayrı Branşta Eğititm

Ayrıca, Belediyeye ait İskenderun Sahil Spor Kompleksi, Millet Parkı ile Sarıseki Spor Tesislerinde açılan yaz spor kurslarında da çalışmalara aralıksız sürdürülüyor.

Sporun, sağlıklı yaşamın önemli bir parçası olması göz önünde bulundurularak, Futbol ve Basketbol başta olmak üzere Voleybol, Tenis, Yüzme, Boks ve Okçuluk gibi 16 ayrı branşta yaz spor kurlarına ilgi gün geçtikçe giderek artıyor. 6-18 yaş grupları arasında her yaşa göre spor yapma imkanı bulunan İskenderun Belediyesi’nin yaz spor kurslarına sporcu aileleri de yakından takip ediyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here