Yayladağı Belediyesinden Kadınlara Meslek Edindirme Kursu

0
109

Yayladağı Belediyesi tarafından YAYMEK eğitim merkezinde SODES Destek Programı kapsamında “Artık Benimde Bir Mesleğim Var” adlı projeyle ‘Dekoratif Yapraklı İç Mekan Süs Bitkileri Yetiştiricilik Kursu’ açıldı.

Kursun açılışında konuşan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, belediye YAYMEK eğitim merkezinde her zaman bayanlara yönelik kursların devam ettiğini belirterek; “İlçemizdeki kadınların daha iyi ortam ve şartlarda eğitim alabilmeleri için Belediyemiz ve Kalkınma Bakanlığı’nın SODES projesi kapsamında belediyemiz YAYMEK eğitim merkezinde “Artık Benimde Bir Mesleğim Var” adlı projesiyle Dekoratif Yapraklı İç Mekan Süs Bitkileri Yetiştiricilik Kursumuzun açılışını gerçekleştirdik. Kurslarımız sayesinde inşallah bayan kursiyerlerimiz burada alacakları eğitim ve yapacakları işlerle aile ekonomilerine katkı sağlayacaklar. Kursumuz sonunda 30 kursiyerimiz sertifikalarını alacaklar. Tüm kursiyerlerimize başarılar dilerim” diye konuştu.

Kurs açılışına Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, İlçe Tarım Müdürü Yakup Karasoy, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ve ilçe yönetimi ile kadın kolları başkanı, belediye meclis üyeleri ve kursiyerler katılım gösterdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here