Yaşar Güllü TSYD Üyeliğine Kabul Edildi

0
40

Bölgemizin ve ilimizin spor gazeteciliğinin öncü ismi Yaşar Güllü, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)’nin daimi üyesi oldu. Değişen Dernek Tüzüğüne göre, 5 yılı dolduran temsilci isimler 1 Nisan 2024’den itibaren üyeliğe kabul edildi. Güllü de bu isimlerden biri oldu.

Güllü’ye artık TSYD Ailesinin bir ferdi olduğu, TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir imzalı bir yazıyla iletildi, ‘Aramıza hoş geldiniz’ denildi.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, üyelik kabul yazısında; “Değerli dostum Yaşar Güllü, yıllardan beri Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) temsilciliğini yakışır bir şekilde sürdürmektesiniz. Bunun için hepinize hem kendim hem de yönetimim adına önce şükranlarımı sunuyorum.

Yönetim Kurulumuz bunca sene verdiğiniz hizmetlerin altında kalmamak için bir hamle yaptı. TSYD tüzüğünün 17/a bendinde yapılan değişiklikle, 5 yılı dolduran sizler 1 Nisan 2024’den itibaren üyeliğe kabul edilmiş bulunuyorsunuz. Bunun için hiçbir ödeme yapmayacaksınız. Artık ailemizin bir parçasısınız, aramıza hoş geldiniz. Sevgi ve saygılarımla!” ifadelerini kullandı.

Bizlerde spora ve sporcuya önem veren İskenderun Gazetesi Ailesi olarak, başarılı gazeteci, dostumuz, meslektaşımız Yaşar Güllü’yü tebrik ediyor. TSYD çatısı altında nice başarılı yıllar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here