‘Yaşamdan Tuvale Yansıyanlar’ Bu Kez Atalar Kolejinde

0
114

atalar koleji (7)İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen, madde bağımlılığını konu alan “Yaşamdan Tuvale Yansıyanlar” resim sergisi bu kez İskenderun Özel Atalar Kolejinde açıldı. Serginin açılışını yapan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, okul öğrencilerine seslenerek; “Kurum müdürleri sizlerin başına gelecek her türlü zararlara karşı kalkan olmaktadır” dedi.

Halkı ve özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklarından korumak ve onları bu noktada bilinçlendirmek adına İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polis ekibi, dün Özel Atalar Kolejinde “Yaşamdan Tuvale Yansıyanlar” konulu resim sergisi açtı ve seminer düzenledi.

atalar koleji (8)

Sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Toplum Destekli Polis Birim Komiseri Süleyman Pektaş, Okul Kurucusu Cum Bal, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Antakya Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı resim sergisinin açılışında konuşan Komiser Pektaş, bu resim sergisinde sadece uyuşturucu değil, madde bağımlılığına da “Hayır” dediklerini belirtti.

Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “Öğrenciler; toplumdaki kurumlar ve bireyler sizlerin yararına çalışmaktalar. Sizlerin başına gelebilecek her türlü zararlara karşı kalkan olmaktalar. Bu sergi de bağımlılık yapanların yaşamdan tuvale yansıyan sergisidir. Bu sergide emeği geçen başta İlçe Emniyet Müdürlüğüne ve herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir hafta açık kalacak olan resim sergisi öğrenciler tarafından da gezildi. Resim sergisinin ardından madde bağımlığının zararlarının anlatıldığı seminere geçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here