Yara Savaşçıları

0
823

Türkiye’de sadece 20 noktada bulunan yara servislerinden biri de İskenderun Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veriyor.

Türkiye’nin önde gelen yara uzmanlarından Genel Cerrah Op. Dr. Servet Ağdeniz ve başarılı ekibi, her gün pek çok hastaya şifa dağıtıyorlar. ‘İyileşmesi zor’ denilen yaraları da tedavileriyle iyileştiren başarılı ekip, hastalardan ve yakınlarından takdir topluyor. Ekibin her üyesi hastalara çok sıcak ilgi gösteriyor ve günlük tedavilerini aksatmadan yapıyorlar. Genellikle uzun süren yara tedavileri sonrasında hastalar ve yakınları Dr. Ağdeniz yönetimindeki ekibe teşekkürlerini iletiyorlar.

Yara tedavi yöntemleri arasında bulunan oksijenle tedavi için de hastane yönetiminin gerekli malzemeleri hazırladığı, kısa sürede bu yöntemin de kullanılmasıyla yara tedavilerinde önemli bir aşamanın daha kaydedileceği öğrenildi. Bu konudaki çalışmaların son aşamaya geldiği belirtildi. Böylece hastaların oksijen için başka illere gitmesi de önlenecek.

Başarılı ekipte Dr. Servet Agdeniz’le birlikte, Dr. Abdusselam Çelebi, Ethem Ay, Ayşe Korkmaz, Cansu Bektaşlı Balcan, Vedat Honay, Kamil Bakır, Günay Durmuş, Bayram Aydın, Halime Bilgin de hizmet veriyor. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here