Yağmur-Çamur Demeden…

0
27

İskenderunspor’un İkinci Yarı Hazırlıkları Antalya’da Devam Ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirveden kopmamak için mücadele veren temsilcimiz İskenderunspor, Antalya kampına yağmur-çamur demeden devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip kamp programı kapsamında hazırlık maçlarına da devam ediyor. Adana 1954 FK ile antrenman maçında karşı karşıya gelen İskenderunspor, müsabakayı 2-0 kazandı.

Turuncu-Mavili takımımız İskenderunspor, her gün gerçekleştirdiği antrenmanlarla sezonun ikinci yarısı için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, transfer çalışmalarının yanı sıra hazırlık maçları da yaparak sezonun ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyor.

Hazırlık Maçını 2-0 Kazandılar

Antalya kampı kapsamında önceki gün Adana 1954 FK ile antrenman maçında karşı karşıya gelen İskenderunspor, müsabakayı 2-0 kazandı. Turuncu-Mavililerin golleri, Çağtay Kurukalıp ve Furkan Akınkan’dan geldi. Adana 1954 FK maçında görev alan futbolcular, yenileme çalışmasını da şiddetli yağmurdan dolayı salonda gerçekleştirdi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here