Yağışlar Devam Edecek

0
63

Adana 6. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Hatay ili dâhil 7 ilde kuvvetli yağış ve rüzgâr için oluşabilecek sel, su baskını, dolu gibi doğal afete karşı tüm ilgilileri dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyardı. Dün başlayan ve bugünde etkili olması beklenen yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Doğu Akdeniz Bölgesinde; dün olduğu gibi bugün de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olacağı, yağışların Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Kilis, Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinin tüm ilçelerinde çok kuvvetli (50–100 Kg/m²) şekilde olacağı, ayrıca denizlerimizde fırtınamsı rüzgarın beklendiği, güney ve batı yönlerden 20–30 KT hızla (40–60 km/saat) eseceği, dünkü hava koşullarının bugün akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Beklenen kuvvetli yağışın ve kuvvetli rüzgârın oluşturabileceği olumsuz şartlara karşı (Sel-Ani Su Baskını-Dolu-Heyelan-Yıldırım-Toprak Kayması, Taşkın, Ağaç Devrilmesi, Ulaşımda Aksamalar v.s.) vatandaşların ve tüm ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği duyuruldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here