Vurucu; “Hain FETÖ Gereken Cevabı Almıştır”

0
113

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Hain FETÖ Gereken Cevabı Almıştır”

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Vurucu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşuyla meydanlara inen kahraman vatandaşlarımız, 15 Temmuz’dan itibaren darbecilere karşı sokakları ve meydanları dar ederek, canlarını hiçe saymıştır. Aziz milletimiz, tankların, topların, tüfeklerin karşısında, iman gücü ve ay yıldızlı bayrağımızla, gereken cevabı vermiş ve emsali mümkün olmayan bir destan yazmıştır. Belen halkı olarak da bizler, hain kalkışmanın yıl dönümünde yine meydanlara inerek, FETÖ ve Onun dış uzantılarına bundan sonra da asla emellerine ulaşamayacakları mesajını verecektir.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Demokrasimize ve milli iradeye karşı yapılan kalkışmayı, bir kez daha kınıyor ve lanetliyorum. Karanlık geceyi aydınlatan Şehitlerimizi de minnet ve şükranla anıyor, Gazilerimize ve demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza, şükranlarımı sunuyorum.

Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız R. Tayyip Erdoğan’a da Hainlerin karşısında dim dik durduğu için bir kez daha teşekkür ediyor, 15 Temmuz akşamında tüm halkımızı kentimizin meydanlarında “Demokrasi Nöbetine” bekliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here