Vurucu; “Cumhuriyet Tüm Dünya’ya, Türkün Bağımsızlık Mesajıdır”

0
108

adnan-vurucu229 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. yıldönümünü coşkuyla ve heyecanla tüm yurtta kutlanacağını ifade eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Cumhuriyetin kuruluşu Türk Milletinin tüm dünyaya verdiği bağımsızlık mesajıdır” dedi. Başkan Vurucu, yayımladığı mesajında şu görüşleri dile getirdi;

“Cumhuriyet’in kuruluşu ile milletimiz yeniden ayağa kalkmış ve tüm dünyaya bağımsızlığını ilan etmiştir. Milletimizin bu duruşu, dış devletlere karşı bağımsızlık sevdamızın bir kez daha kanıtlanması olarak tarihteki yerini almış ve bu duruş tüm mazlum devletler için de emsal teşkil etmiştir. Her Yıl 29 Ekim’de kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, milletimiz için her geçen gün daha büyük bir önem taşımaktadır.

Cumhuriyet’e sahip çıkmak ve onu korumak hepimizin görevidir. Coşkumuzun sonsuza kadar sürmesini temennilerimle, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutluyor; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna bu topraklara düşen Şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here