Veteranlar Türkiye Şampiyonası Öncesinde Destek Bekliyor

0
159

Akdeniz Bölgesinde şampiyon olan ve şampiyonluk kupasını alan İskenderun Veteranlar Spor Kulübü, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Şu ana kadar tüm masrafları kendi aralarında topladıkları paralarla karşılayan Veteranlar, Türkiye Şampiyonası öncesinde ise destek bekliyorlar.

Akdeniz, Ege, Marmara, Trakya ve Orta Anadolu olmak üzere 5 bölgede yapılan Masterler Ligi 2018-2019 sezonu şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak “Akdeniz Bölgesi” Şampiyonu olan İskenderun Veteranlar Spor Kulübü gözünü Türkiye Şampiyonasına dikti.

Sezon başından bu yana yapılan tüm karşılaşmalarda oyuncuların kendi aralarında topladıkları paralarla masrafları karşılanan İskenderun Veteranlar Spor Kulübü şampiyon olmasının ardından şampiyonluk kupasını aldı.

Dernekler Masasına kayıtlı resmi bir dernek olan İskenderun Veteranlar Spor Kulübü, barınacak ve malzemelerini koyacak bir yer dahi bulamazken, Şampiyona öncesi destek beklemeye başladı.

İskenderun Spor kamuoyunda, önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonasına katılacak olan İskenderun Veteranlar Spor Kulübüne maddi ve manevi destek verme zamanı geldiğine işaret ederek, bu konuda İskenderun Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve iş adamlarından destek olunmasının gerektiği belirtildi. (Haber Merkezi)