Vergi Dairesinden, Haber ve İlan Desteğine Teşekkür!

0
373

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de Teşekkür Belgesini Aldı

Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, yapılandırma süreci ve gelir idaresi başkanlığının tüm çalışmalarında yaptığımız haberler ve yayınladığımız ilanlarla maliyeye verdiğimiz destekten ötürü, Gazetemize teşekkür belgesi verdi.

Belge takdim töreni İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenirken, törene Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol adına Akdeniz Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Belen, Sahil Vergi Dairesi Başkanı Mehmet Özbey, Asım Gündüz Vergi Dairesi Başkanı Hatem Uğurlu ve Denetim Koordinasyon Müdürü Yaşar Beyaz katıldı.

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’nin de katıldığı törende, Terbiyeli’ye gazete olarak kendilerine verdiğimiz destekten ötürü teşekkürlerini ileten Vergi Dairesi Müdürleri, basının her zaman desteğini gördüklerini ifade ettiler.

Vergi Daireleri Müdürleri, üzerinde; “6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanunun 2017 Mayıs ayında yapılan taksit hatırlatma kampanyasına yaptığınız katkılar için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Nazmi Erol/Hatay Vergi Dairesi Başkanı” yazılı ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı başlıklı teşekkür belgesini Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli’ye takdim ettiler.

Rızkullah Terbiyeli de, devletimizin tüm organlarının çalışmalarına katkıda bulunmak ve destek olmak için her zaman çalışmaya devam edeceklerini, kamu kurumları ve vatandaşlar arasındaki köprü vazifelerini sürdüreceklerini kaydetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here