Vergi Dairesi Müdürlerinden Kaymakam Yönden’e Ziyaret

0
337

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası münasebetiyle İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Özbey ve Sahil Vergi Dairesi Müdür Vekili Nigar Pehlivan’dan oluşan heyet, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret ederek, günün anısına çiçek takdim etti.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Vergi Haftası vesilesiyle vergi unsurunun önemine dikkat çeken Kaymakam Yönden, ülkemizin daha çok kalkınması, her alanda gelişmesi, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin bir şekilde ulaşması ve aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha müreffeh bir ortamda yaşaması için vergi gelirlerinin düzenli bir şekilde toplanmasının önem arz ettiğini dile getirdi.

Kaymakam Yönden; “Verginin kutsal olduğu ve ödenen vergiler ile ülkenin daha çok gelişmiş ve mutlu günler yaşayacağı gerçeğinden hareketle, Vergi Dairelerinin tüm idareci ve çalışanları ile tüm mükelleflerimizin 31. Vergi Haftasını tebrik ediyor, muhterem mükelleflerimize kazançlı bir yıl geçirmelerini canı gönülden temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here