Vekil Özel; “Ne Yapacaksak Halkımızı Rızasını Alarak Yapacağız”

0
120

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel; “Ne Yapacaksak Halkımızı Rızasını Alarak Yapacağız”

Türkiye Büyük Millet Meclisinin tatile girmesinin ardından seçim bölgelerine gelen Ak Parti Hatay Milletvekilleri dinlenmeden çalışmalarına kaldıkları yerden yeniden başladılar.

İlk olarak İskenderun Belediyesi Ak Parti Grubu ile Ağustos Ayı Olağan Grup toplantısı gerçekleştiren Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hacı bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, İskenderun İlçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili ve yönetimi, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Belediye Meclis Üyelerinin de katılımıyla Mahalle Muhtarlarımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Abdulkadir Özel, daha sonra, Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile birlikte İskenderun İlçe Teşkilat Mensupları ve Mahalle Temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Değerlendirme toplantısında konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, seçim sürecinde yoğun mesai harcayarak seçim çalışmalarını sürdüren tüm partililere teşekkür etti.

Önemli bir virajı sağ-salim başarıyla atlattıklarını kaydeden Özel, artık vaktin icraat vakti olduğunu vurguladı. Milletvekili Özel; “Mazbatayı aldığımız andan beri yardımlaşma içerisinde Hatay’ımıza neler yapabiliriz, her bir santimetrekaresinde birlikte nasıl hizmet edebilirizin derdi ve aşkıyla, düsturuyla il başkanımızın da katkılarıyla, sürekli istişare halindeyiz. Her Salı sabahı planlama toplantısı yapıyoruz.

Hatay’ın her bir metrekaresinden mesul olarak, aynı mükellefiyet duygusuyla, aynı sorumluluk bilinci ile önümüzdeki 5 yılı salimen, milletimize mahcup olmadan, bu emaneti bizden sonra taşıyacak kardeşlerimize, ağabeylerimize, salimen nasıl intikal ettirebilirizin kaygısıyla gece gündüz çalışacağız. Ne bu makamlar, ne bu statüler, ne bu rozetler, ne bu unvanlar, ne bu sıfatlar, ne bizlere verilen koltuk kalıcı ve ebedi değil. Asıl olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakmak, halkın ve hakkın rızasını kazanmak. Gönülden gelen bir ‘Allah razı olsun’ sözü bizler için bütün makamlardan, bütün dünyevî makamlardan daha üstün olmalı” şeklinde konuştu.

Yapılacak icraatları ve hizmetleri de sıralayan Özel; “Her ne yapılacaksa halkımızın rızasını alarak yapacağız” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here