Vekil Kara; “Yürüyüşümüz Sürüyor”

0
25

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, sandığa atılan her oya sahip çıkacaklarını ve tüm süreci sonuna kadar titizlikle takip edeceklerini vurguladı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdüren CHP’li Vekil Kara, ilçe örgütleriyle bir araya gelerek, yapılacak çalışmalar ile ilgili istişarelerde bundu. Arsuz, Erzin, Dörtyol ve Payas ilçelerinde, İl Başkanları Hakan Tiryaki’nin de katılımıyla toplantılar düzenleyen kara, partililerle bir araya geldi.

Yol haritalarını konuştuklarını kaydeden Kara; “Sandık güvenliği adına notumuzu aldık, hedefimizi belirledik. Baharın gelmesine, hak ettiğimiz tüm güzelliklere kavuşmamıza çok az kaldı. Partililerimiz ile beraber yol haritamızı konuştuk, hedeflerimizi belirledik. Sözümüzü verdik; hiç kuşkumuz yok, bu şehir hak ettiği yarınlara bizlerle kavuşacak. İnancımız tam. Türkiye için inançla ve umutla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da değişim için mücadeleye tüm kadrolarımızla devam edecek, her bir vatandaşımızın hak ettiği adil ve mutlu yarınlar için pes etmeyerek sandıklarımıza sahip çıkacağız. Ülkemizi yalandan beslenen bir avuç insan değil, 86 milyon vatandaşımız yönetecek” diye konuştu.

Mahalle ziyaretlerinde de bulunan CHP’li Vekil Kara’ya bazı ziyaretlerinde İyi Parti Hatay Milletvekili Adayları, eski milli futbolcu Gökhan Zan ve Gülümser Ceylan Köle de eşlik etti. Mahallelerin sorunlarını dinleyip, not aldıklarını, çözüm önerilerimizi konuştuklarını kaydeden Kara; “Adım atmadık yer, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayana kadar kadim kentimizin her bir noktasında olacağız. Yürüyüşümüz sürüyor, umudun adı Kılıçdaroğlu!” diye konuştu.

Dörtyol Semt Pazarı ve Denizciler Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde de bulunan Kara; “Dörtyol Semt Pazarımızda Millet İttifakı Adayımız Gökhan Zan, Dörtyol İlçe Başkanımız ve partililerimiz ile birlikte halkımız ile kucaklaştık, pazarcı esnafımızın derdini sorduk, halinden anladık. Birlikte çalışıp, birlikte üreteceğimiz ve hakça paylaşacağımız günler kapıda. Dörtyol’umuzun pırıl pırıl gençleriyle beraber olduk. Nermin Ablaları ve Gökhan Abilerinin bu gençlere sözü var. Geleceğimizi beraber şekillendirecek, beraber gülecek, birlikte kazanacağız. Çünkü gençlerin de umudu, Kılıçdaroğlu!

Denizciler Mahallemizde de esnafımızın halini sorduk, çözüm önerilerimizi paylaştık. 28 Mayıs’ta Şehrimizin de ülkemizin de ekonomisi nefes alacak. Bu düzen artık değişecek” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here