Vatandaşlardan Şahutoğlu’na Destek Sözü!

0
158

“Derdimize Dr. Yılmaz Şahutoğlu Derman Olacak”

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Sakarya Mahallesindeki semt pazarını ziyaret ederek esnafa kolaylıklar diledi.

Pazar esnafını tek-tek dolaşarak bol kazançlar dileyen Şahutoğlu, pazarcı önlüğünü de takarak, satış yaptı. Alışveriş yapan vatandaşlar önlük takan Belediye Başkan Adayını karşılarında görünce, “İşte içimizden biri. Samimi ve güler yüzlü! Bizi ancak Yılmaz Şahutoğlu anlar, derdimize o derman olur. Sizinleyiz büyük başkan!” şeklinde desteklerini ortaya koydular.

Samimi tavırları ve gülen yüzüyle esnafın da gönlüne giren Şahutoğlu, esnafın ikram ettiği meyve ve lokumlardan da yedi.

Pazar gezisinin ardından Öksel Yemek, Temizlik, Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine geçen Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, şirket çalışanları ve emekçilerle bir araya geldi.

Şahutoğlu Primemal’da

Daha sonra Primemall Alışveriş Merkezini ziyaret eden CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, mağazaları gezerek bol kazançlar diledi. Mağazaları tek-tek gezen ve çalışanlarla tokalaşan Şahutoğlu’na, alışverişe gelen vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Ülke genelinde ve kentimiz özelinde de yaşanan ekonomik sıkıntıları bildiklerini ifade eden Şahutoğlu, iş insanlarının İskenderun’a yatırım yapmalarının önünü açacak projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

Projelerin daha kolay, daha hızlı ve nitelikli bir şekilde hayata geçirilebilmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında birleştirilmesinin önemine vurgu yapan Şahutoğlu, gerçekleştirdiği çalışmalarda hem kendisi hem de Lütfü Savaş için destek istedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here