Vatandaş EnerjiSa’nın Kapısına Dayandı!

0
575

elektrik isyanı1Elektrik Kesintileri İsyan Ettirdi

Kentimiz İskenderun’da her mevsim sık-sık yaşanan elektrik kesintilerinin, termometrelerin 50 dereceyi gösterdiği hava sıcaklığında da sık aralıklarla yaşanması vatandaşları ve esnafları isyan ettirdi. Dumlupınar Mahallesi esnafından bir grup dün EnerjiSa’nın kapısına dayanarak isyanını dile getirdi! Öfkeli vatandaşlar, yıllardır süregelen sıkıntıların artık son bulması isteklerini yetkililere haykırdılar.

Yıllardır süregelen elektrik kesintisi sıkıntısı artık vatandaşı canından bezdirdi. Aylardır bitmek bilmeyen bakım onarım, yenileme çalışmaları veya yetersizlik nedeniyle sık-sık yaşanan elektrik kesintilerine bir türlü çözüm bulunamadı. Elektrik kesintilerinin son günlerde daha sık yaşanıyor olması halka bıkkınlık getirdi. Elektrikli eşyaların kesintiler nedeniyle arızalanması ve yaşanan aşırı sıcaklarda kesinti sürelerinin uzaması vatandaşı adeta canından bezdirdi.

IMG_1737i

Kavurucu sıcaklar nedeniyle vatandaşların sokağa çıkmakta çekindiği kentimizde elektrik dağıtım şirketinin şehir şebekesinde yaptığı çalışma dolayısıyla dün de İskenderun’un bazı bölgelerine elektrik verilemedi. Sık aralıklarla elektrik kesintilerinin yaşanmasına tepki gösteren bir grup esnaf, bu olumsuzluklar üzerine elektrik dağıtım şirketine yürüdüler. Dumlupınar Mahallesi esnafından bir grup, şirket yetkililerine şikâyetlerini belirtirken, yetkililer tarafından şehir şebekesinde elektrik çalışması yapıldığı yönünde açıklamalar yapıldı.

IMG_1742i

Yapılan şikâyetlerin ardından çıkışta basın mensuplarına konuşan tepkili esnaf vatandaşlar, mağdur olduklarını ve sık yaşanan elektrik kesintileri ile elektronik cihazlarının sıklıkla bozulduğunu söylediler. Yetkili kişilerden yeterli bilgi alamadıklarından da yakınan vatandaşlar, hiç kimsenin veya hiçbir kuruluşun vatandaşa bu eziyeti çektirmemesi gerektiğine de vurgu yaptılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here