Vatana İhanet Edenler

0
48

Geçen yazımızda ‘Bu Vatan Zor Kazanıldı’ diyerek bir nebze zorluklardan bahsetmiş, Mustafa Kemal ve arkadaşları ile askerlerinin Vatan Sevgisi ve İman Gücünü ortaya koymaya çalışmıştık. Mondros Mütarekesinin imzası ile Sevr Antlaşması yapılmış ve Osmanlı’da Cihan Savaşı son bulmuştur. Yıldırım Ordular komutanı Alman General Sanders’te bunu açıkça belirtmiş ve görevden ayrılarak Mustafa Kemal Paşaya devretmiştir.

Sizin için biten savaş, bizim “İstiklal ve Bağımsızlığımız” için henüz başlamıştır, diyerek “Ya İstiklal, Ya Ölüm” düsturu ile “Bir Türk Dünyaya bedeldir” vecizesinin sahibi necip Türk Milletinin Azim ve Kararını ortaya koymuştur.

Yedi Düvelle vuruşmaktan yorgun düşen ve topraklarının hepsini kaybetmiş ve iç Anadolu’ya sıkışmış durumda olan, bu milletin makûs talihini, yine bu milletin azim ve kararı kurtaracaktır mucizesi gerçekleşecektir. İşte bunu gerçekleştiren Yüce Millet Türk Milletidir. Havanda su dövenler yeri gelince Türk Milletinin son sözü söyleyeceğini iyi bilmeli ve asla aklından çıkarmamalıdır.

İstiklal savaşı başladığında, sadıka-ı teba olarak bilinen Ermenilerin tüm Anadolu’da yaptıkları hala dillerdedir. Yengem rahmetli ve birçok köylümüz, kızdığında, Zeytinli, Haçinli gâvuru diye tepki verirlerdi. Bunları bugün aratmayan ve Hepimiz Ermeni’yiz diyen bir hayli zavallı mevcut ve o yapılan katliamlar için özür dileyelim diyenlerin sayısı az değil.

Bugün İmralı’da bulunan bebek katili yüz yıldır bu dava sürüyor demekte, gerçekleri söylemekte, kendisi de Ermeni olduğundan Asala’dan görevi devralmış, elli bine yakın vatandaşımızı, Ermeni’yi aratmayacak vahşette katletmiştir. Hala davanın peşini bırakmayacağım, diye postunun derdine düşmüştür. Yüz yıl önce ABD ve İngiliz peşine düşenler ile Kürdistan sevdasındakileri de peşine takmış durumdadır.

Çok yazık içler acısıdır ki bizde açılım-maçılım gibi saçmalıklarla gaflet içerisinde oyunun içerisindeyiz. Adamlar hiç çekinmeden, söylediklerim olmazsa, artık dağlarda değil şehirlerde savaşacağız diye meydan okumakta, sus lan kelp diyen birisi çıkmamaktadır. Yazıklar olsun! Oysa, bu Aziz Türk Milletini, peygamber övmüştür. M. Akif Hazretleri neler söylememiştir. Bediüzzaman İslam’ın bayraktarlığını yapan bu millete karşı konulmaz, el kalkmaz demiştir. Kuran’da bu milletin İslam’ı yayacağı işaret edilmiştir. Bu ülkeyi 36 etnik gurup göstermek, tek olan milleti parçalamaya yöneltmekten başka bir işe yaramayacaktır.

Bir asır önce ABD destekli ihanet, şimdi yine ABD büyükelçisi Ricardone’nin elini öpen Molla kılıklı herifle alenen devam ettiğini göstermektedir. Bu konuda, Atatürk’ün kurduğu, Diyanet İşleri Başkanlığı, birlik, beraberlik sağlamada, ayrışmayı önlemede çok çaba harcamalıdır diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve ay-yıldızlı bayrak asın.

e-mail: nurettincan1453@hotmail.com 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here