Vatan Partisinden Hatay Halkına Çağrı!

2
171

Vatan Partisinden Hatay Halkına Çağrı!
Yıldırım; “Tedbiri Elden Bırakmayalım”

Vatan Partisi Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, haftasonu gerçekleştirilen 48 saatlik sokağa çıkma yasağının ardından yaptığı açıklamada, tedbiri elden bırakmamak gerektiğine vurgu yaptı.

Sokağa çıkma yasağının sona erdiğini ancak yine de zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması gerektiğini kaydeden Yıldırım; “Değerli Hataylılar, sokağa çıkma yasağı sona erdiğinde tedbiri elden bırakmayalım. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Çıkıyorsak maskemizi mutlaka takalım. Fiziksel mesafeye dikkat edelim. Temas alanını daraltalım, mümkünse bu alanı ortadan kaldıralım. Marketlere, fırınlara koşup yığılmalar yaratmayalım. Kullanamayacağımız kadar malzemeyi evimize depolamayalım. Evlerimizde bozulup, çürüyüp gitmesindense başka ihtiyacı olanların ulaşabilmesi çok daha doğru. Ülkemizde bu anlamda bir eksiğimiz yok. Temel ihtiyaç maddeleri hepimize yeter de artar” diye konuştu.

Çalışanlara, gençlere ve yaşlılarımıza da ayrı ayrı seslenen Yıldırım; “İş başı yapan emekçi kardeşlerimiz, çalışıp, üretip millete ve vatana hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Emekleriniz bu dönemde daha da kutsal. Kendinizi, ailenizi ve çevrenizi korumaya dikkat ediniz. Maskesiz çıkmayalım. İş yerlerimizde fiziksel mesafeyi koruyalım. 

Saygıdeğer büyüklerimiz, sizler başımızın tacısınız. Sizden, tecrübelerinizden öğrenecek çok şeyimiz var. Evlerimizde kalmaya devam edelim. Bu zor günler geçecek ve yeniden hoş muhabbetinize kavuşacağız. 

Sevgili genç kardeşlerimiz, evlerimizde kalmaya devam ediyoruz. Sıkılmak yok. Okuyalım, araştıralım,öğrenelim. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Evde günlük bedensel alıştırmalar yapalım. Yeni şiirler,türküler,şarkılar öğrenelim. Derslerimizi ihmal etmeyelim. Evde kaldığımız bu dönemi gelişimimiz için fırsata çevirelim. 

Hataylı vatan evlatları, bu zor günleri devlet ve millet olarak aşacağız. Buna olan inancımız tamdır. Yetkililerimizi, sağlık çalışanlarımızı, emniyet güçlerimizi dikkate alalım. Virüs tedbirden güçlü değildir” şeklinde ifadeler kullandı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

2 YORUMLAR

  1. Vatan Partisi Hatay İl Başkanımız Sayın Yunus Özgür Yıldırım’ın Hatay halkını her yaştan ayrı ayrı uyarması büyük sorumluluk örneğinidir Başkanımızın tedbiri elden bırakmayalım çağrısına destek verelim. Çağrısı için kendisine teşekkür ederiz.Ayrıca bu çağrıyı haber yapan İskenderun Gazetesine ayrıca teşekkür ederiz.
    Vatan Partisi Öncü Kadın Hatay İl Başkanı Serap Zehal

  2. Vatan Partisi Hatay il başkanımuz sayın Yunus Özgür Yıldırım a duyarlılığı için çok teşekkür eder hatay halkına da bugünlerde evde kal çağrımızı yineleriz. Vatan Partisi Öncü Kadın Basın ve Propaganda Sorumlusu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here