Vatan Partisinden ‘Bayrağını Al Gel’ Çağrısı

0
120

ibrahim bedir1Vatan Partisi İskenderun İlçe Sekreteri İbrahim Bedir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınladı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal’in 23 Nisan’ı 1929 yılında çocuklara armağan ettiğini, 1979’da, da ilk olarak altı ülkenin katılmasıyla uluslararası boyuta taşındığını hatırlatan Bedir, Dünya’da çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülkenin Türkiye olduğunu kaydetti.

Büyük önder Atatürk’ün düşüncesinde çocukların, milletin geleceği olduğunu ifade eden Bedir; “Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisan’ları çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir. Bizler Türk milleti olarak 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz.

Bu nedenle ortak bir çağrı bildirisini dağıtmaya başladık. 23 Nisan Cumartesi günü eski bitpazarında  (4 nolu Belediye sosyal tesisleri önünde) saat 14.30 da buluşarak ortak bir basın açıklaması yaptıktan sonra anıta yürüyerek, saygı duruşu ve istiklal marşımızı söyleyerek dağılacağız. Bayrağını al, toplanma yerine gel. Milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here