Vatan Partisi MKK Üyesi Av.Zerrin Öztürk’ün Acı Günü

0
52

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu (MKK) üyesi, Öncü Kadın Genel Merkez Yöneticisi ve Aydınlık Gazetesi Yazarı Av. Zerrin Öztürk’ün annesi ve şair Hüseyin Haydar’ın kayınvalidesi Tevcide Sabuncuoğlu yaşama veda etti. Sabuncuoğlu’nun cenazesi evinin önünden alınarak, İskenderun Asri Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Tevcide Sabuncuoğlu’nun vefatına üzüntülerini belirten Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in yanı sıra Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, Ulusal Kanal ile Vatan Partisi Hatay İl Başkanlığı da çelenk göndererek, başsağlığı dileğinde bulundular.

Av. Zerrin Öztürk ve ailesi mezarlıkta başsağlığı dileklerini kabul etti. Daha sonra evinin önünde kurulan çadırda taziyelerin kabul edileceği belirtildi.

Vatan Partisi MKK Üyesi Av. Zerrin Öztürk’ü, Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, İlçe Sekreteri Sadık Karakaş, İl Yöneticisi İlhan Dilşen, ÇKD Hatay Ll eski Başkanı Şebnem Vardar Dilşen, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi Hatay Temsilcisi Hüseyin Güler yalnız bırakmazken, cenaze törenine katılarak, Öztürk’ün acılarını paylaştılar ve başsağlığı dileğinde bulundular.

Tevcide Sabuncoğlu’nun cenaze ile mezarlıktaki defin törenine ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katılarak, başsağlığı dileğinde bulundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here