Vatan Partisi İlçe Başkanlığından Mehmet Yuva Söyleşisi

0
55

Bedir; “Bölge Devletleri ile Birlikte Terörü Bitirebiliriz”

Vatan Partisi İskenderun İlçe Örgütü, bölgenin yeniden hareketlenmesi üzerine önemli bir toplantı gerçekleştiriyor. Toplantıda, Ortadoğu ve bölgemizi yakından takip eden Türki-Arabi Dostluk Derneği Başkanı ve Aydınlık Gazetesi Yazarı Prof. Dr. Mehmet Yuva bölgeye ilişkin bir söyleşi yapacak.

Gerçekleştirilecek toplantı ile ilgili değerlendirme yapan Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, bölgemizde, Amerika’nın arkasında olduğu PKK ve FETÖ terör örgütlerinin bitirilmesi, ekonomik krize çözüm üretilmesinin günümüzün yakıcı sorunu olduğunun altını çizdi. Bedir; “Partimiz, Üretim Devrimi Kurultayları ile Türkiye’nin her yerini karış-karış gezerek, üretimin önemine dikkat çekiyor.

Üretim Kurultayları, üreticilerle birlikte çözümleri masaya yatırmaktadır. Amerika, bölge ülkelerini bölmek için PKK-FETÖ terör örgütlerini destekleyerek bir kaos yaratma peşindedir. Bu iki önemli konuda Prof. Dr. Mehmet Yuva’nın da katılacağı bir etkinlik düzenliyoruz. Bu etkinliğe katılarak destek verilmesini bekliyoruz” dedi.

Bedir, toplantının 30 Ocak 2022 Pazar günü saat:10.00’da La Perla Otel’de gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here