Vatan Partisi Adayları Çarşı-Pazar Esnafının Sorunlarını Dinledi

0
64

vatan partisi adayları1İbrahim Bedir; “Hırsızlara Oy Vermez İseniz, Hırsızlığı Önleyebilirsiniz”

Vatan Partisi, seçim çalışmaları kapsamında, çarşı pazar gezerek halkın sorunlarını dinleyip, çözüm yollarını anlatıyorlar.

Vatan Partisi Hatay Milletvekili adaylarından İbrahim Bedir ve Sadık Karakaş seçim otobüsü ile Payas ilçesi ile birlikte Karayılan, Sarıseki, Denizciler gibi mahallelerde çalışmalarını yürüttü. Çalışmalarda bir taraftan Vatan Partisi Öncü Gençlik bildirileri dağıtırken, milletvekili adayları da programlarını anlatıyorlar. Demir Çelik pazarında Öncü gençlik bildiri dağıttı, Vatan Partisi Milletvekili adayları ise Pazar esnafının sorunların dinleyerek, Vatan Partisinin iktidarındaki çözümleri önerdiler.

Pazarda tarlasındaki ürettiği maydanoz ve yanında nar ekşisi, karabiber gibi mallarını satmaya çalışan Fadime Eker; “Canımıza yetti. Artık bir günlük yaşantımızı bile çıkaracak parayı kazanamıyoruz. Şu iki tane mal ile geçim olur mu? Kocam ameliyat oldu. Kimsemiz yoktur. Arabalara yalvar yakar buraya geldik. Bize yardım eden yoktur” diye isyan etti. Milletvekili Adayı Sadık Karakaş ise yardım isteyen Fadime Eker’e; “Yardım sizi köle yapar. Biz insanlara iş veririz, o insanlar çalışarak hayatlarını kazanırlar. İnsanların emeğinin karşılığını vererek yardımcı oluruz. Bizleri seçerseniz zaten işiniz, ekmeğiniz iyi olur. Onun için Vatan Partisine destek istiyoruz” dedi.

Karakaş diğer esnaflar için de “Vatan Partisi iktidarında Türkiye-Suriye arasındaki düşmanlık son bulacak ve esnafımızın eski günlerinde olduğu gibi çarşıları şenlenecektir” dedi.

Milletvekili Adaylarından İbrahim Bedir de pahalılıktan şikayet eden esnafa yönelik yaptığı konuşmasında; “Bu seçimlerde demokratik hakkınız olan oy hakkınızı doğru kullanın, sizlere hırsız ve uğursuzları başınızdan atın diyorum. Hırsızlara oy vermez iseniz, hırsızlığı önleyebilirsiniz. Biz vatanımızın bölünmesini önlemek, emekçilerimizin hayatlarının daha düzgün olması için yola çıktık” dedi. Bedir, bir pazarcı kadının dertlerini dinledi ve çözüm yollarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here