Vatan Partili Mehmet Gökkan Yaşama Veda Etti

0
188

Vatan Partisi Kırıkhan İlçe Başkanı Gönül Gökkan’ın babası Mehmet Gökkan, hastalığına yenik düşerek yaşamını yitirdi. Bir süredir İskenderun Özel Gelişim Hastanesinde tedavi görmekte olan Mehmet Gökkan yaşam mücadelesini kaybetti.

Atatürk ve düşüncelerine her zaman ve her şart altında sadık kalan bir mücadele insanı olarak tanınan Gökkan, memleketi Kırıkhan’da son yolculuğuna uğurlandı. Vatan Partisi İlçe Başkanı Gönül Gökkan; “Babamı ve mücadele arkadaşımızı yetirdik” diyerek, üzüntülerini belirtti.

Mehmet Gökkan, Cumhuriyet, bağımsızlık ve birlik mücadelesinde her zaman Kırıkhan’daki bütün mücadelelerin vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Mehmet Gökkan, Vatan Partisi üyesi ve birçok mücadelesinde yer alan isimlerdendi.

Mehmet Gökkan için, Kırıkhan ilçesi Kutlusoğuksu mahallesindeki evinin yanına taziye çadırı kuruldu. Gönül Gökkan ve ailesi bu taziye çadırında taziyelerini kabul ediyor. Taziye çadırını Vatan Partisi il başkanı Yunus Özgür Yıldırım ve parti yöneticileri, Prof. Dr. Mehmet Yuva ziyaret ederek, Gönül Gökkan’a başsağlığı dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here