Vali Lekesiz’den Payas’a Veda Ziyareti

0
108

vali-payas ziyaret1Hatay Valisi iken Emniyet Genel Müdürü olarak atanan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz Payas’ta veda ziyaretlerine bulundu.

Veda ziyaretleri kapsamında Payas’ı da ziyaret eden Vali Lekesiz, Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, İlçe Daire Müdürleri, Esnaf Odası, Esnaf Kefalet Odası, Şoförler Odası Başkanları, vatandaş ve Kamu Görevlileriyle vedalaştı. İlçede yapılan kamu yatırım çalışmalarından dolayı Payas Kaymakamı ve emeği geçen ilçedeki herkese teşekkür ve takdirlerini ileten Vali Lekesiz, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman çalışanın yanında olacağını belirtti. Payas Kaymakamı İrfan Demiröz, Vali Lekesiz’ e ilçeye yapmış olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı İlçe adına şükran belirtisi olarak şilt takdim etti.

Payas Kurucu Kaymakamı iken Amasya Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Demiröz’e Payas’ta yapmış olduğu başarılı kuruluş çalışmalarından dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar dileyen Vali Lekesiz, ardından Payas OSB ziyaretini yapıp vedalaşarak başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here