Vali Ata’dan Şehit Ailelerine Taziye Ziyaretleri

0
193

Hatay Valisi Erdal Ata, Zeytin Dalı Harekatı sırasında terör örgütü PYD/PKK/KCK/YPG/DEAŞ mensuplarıyla çıkan çatışmada 10 Şubat 2018 Cumartesi günü şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz’in Erzin İlçesinde ikamet eden ailesine ve 9 Şubat 2018 Cuma günü şehit olan Piyade Er Sergen Pamukçu’nun ilimiz Antakya İlçesi Akasya Mahallesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlerde şehit aileleri ile görüşerek acılarını paylaşan Vali Ata, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Ziyaretlerde okunan Kuran-ı Kerim’in ardından tüm şehitlerimize ve görev başında olan güvenlik güçlerimizin başarılı olması için dualar edildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz’in ailesinin ziyaretine Hatay Valisi Erdal Ata’nın yanı sıra Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek katılım gösterirken, Şehit Piyade Er Sergen Pamukçu’nun ailesinin ziyaretine ise Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin de katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here