Vali Ata’dan İl Jandarma Komutanı Aras’a Veda Yemeği

0
111

Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay İl Jandarma Komutanı iken 22 Temmuz 2017 tarihli ve 30131 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Jandarma Genel Komutanlığı Atama Kararları ile tuğgeneralliğe terfi ederek Bornova Jandarma Komando Tugay Komutanı olarak atanan Turgay Aras onuruna veda yemeği düzenledi.

Savon Otel’de gerçekleşen yemeğe, 2’nci Hudut Alayı Komutanı P. Alb. Mehmet Atila Kayı, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Nursal Çakıroğlu ve Mahmut Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Ata, Hatay’da yaptığı özverili hizmetlerden dolayı Aras’a teşekkür ettiğini belirtti.  Aras’ın yeni görev yerinde de aynı başarı ve özveriyi göstereceğine yürekten inandığını dile getiren Vali Ata; “Tayin, memuriyette kaçınılmaz bir durumdur. Bunu hepimiz yaşıyoruz. Farklı illerde farklı dostluklar ediniyoruz. Ben Jandarma Komutanımız ile burada beraber çalışmaktan, onu tanımaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bundan sonra da meslek hayatınızdaki başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Turgay Aras ise Hatay’da bulunduğu süre içerisinde yürüttüğü görevinin kendisi için çok anlamlı ve özel olduğunu dile getirerek iyi dilekleri için Vali Ata’ya teşekkür etti.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen veda yemeği, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here