Uzaktan Eğitim Bugün Başlıyor

0
74

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimle ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını, bugün saat 09.00’da TRT ekranlarından ders başı yapılacağını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim yayınlarının tekrar yayınlarının da olacağını sabah kaçıran öğrencilerin öğleden sonra izleyebileceği şekilde düzenlemeler yapıldığını söyledi.

Uzaktan eğitimin uzayıp uzamayacağına Bilim Kurulu’nun karar vereceğine dikkat çeken Bakan Selçuk; “Uzaktan eğitim ile ilgili bütün ekip ve içerikler hazır, çekimler bitti. TRT’nin alt yapısı bizi çok rahatlattı. Uzaktan eğitim dersleri bugün 09.00’da başlayacak. Dersler okuldaki gibi 40 dakika değil 20 dakika olacak.

Sabah yetişemeyenler öğleden sonra izleyecek. Televizyonda vereceğimiz eğitim aynı zamanda geçmiş konularla, yüz yüze eğitimle de bağlantılı olacak. Uzaktan eğitim ders ortamı gibi olmalı. Bir masa düzeni olabilir, ders izlerken veya çalışırken sürekli bir şeyin yenildiği, içildiği çok daha esnek bir ortam yerine daha ders ortamına benzer, sınıf ortamına odaklanmayı sağlayacak bir yaklaşım söz konusu olabilir” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here