Uyar: “Hiçbir Güç Kardeşlik Duygularını Yenemeyecektir”

0
60

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun ilçe Başkanı Süleyman Uyar, Hıristiyan alemi tarafından kutlanılan Noel Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında barış ve kardeşlik duygularını öne çıkaran Süleyman Uyar “Hiçbir güç kardeşlik duygularını yenemeyecektir” dedi.
Barış ve kardeşliğin her zaman üstün geleceğini savunan İlçe Başkanı Uyar; “Orta doğunun zenginliklerine göz diken uluslar arası güçlerin tezgâhladığı kardeş kavgalarının ortasında bir kutsal günü daha hep birlikte yaşıyoruz. Hangi güç ne oyun tezgâhlarsa tezgahlasın, eninde sonunda barış ve kardeşlik üstün gelecek ve kirli eller kırılacaktır.
Biz bunu en güzel örneğini İskenderun’da, Hatay’da yüzyıllardır gösteriyoruz. Yaşadığımız bölgedeki farklılıklarımızdan kaynaklanan zenginliğimiz hepimizin mutluluğudur. Bu mutluluk ve duygularımız er ya da geç tüm Dünyaya yayılacaktır. İşte o gün Hatay ve İskenderun’daki, dayanışma ve kardeşlik her yerde yaşanmaya başlanacaktır. Tüm dünyada ve bölgemizde savaşın bir an önce bitmesi dileklerimle Hıristiyan kardeşlerimizin ‘Noel Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here