‘Üst Sıralarda Yer Almak!’

0
97

payasspor-17Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin Hedeflerini Belirledi:

‘Üst Sıralarda Yer Almak!’

Spor Toto 3. Lig 3. Grup karşılaşmasında, temsilcimiz Payasspor’un geçtiğimiz hafta sonu, sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Sakaryaspor’u, Payas 15 Temmuz Şehitler Stadında 1-0 mağlup etmesinin yankıları devam ediyor.

Güzel futbolla güzel bir galibiyet elde eden ve 3 puan kazanan güney ekibinin teknik patronu Mehmet Seçkin, bu sezonki hedeflerini üst sıralarda yer almak olarak belirledi. Ligin en genç takımı olduklarına da değinen Seçkin; “850 bin TL ile bir takım oluşturduk. Hedefimiz bu sezon ilk olarak ligde kalmak, şartlar el verirse Play-Off ve şampiyonluk yarışında da olmak isteriz.

Ligin en genç takımıyız. Ben antrenörlük yaşamımda, güzel oyun ve izleyenin zevk aldığı futbol bununla birlikte yeni jenerasyonların ülke futboluna hizmet ettiği anlayışa sahibim. İnşallah bu ilkeler ile başarıya ulaşırım. Alt liglere gösterdikleri önemden dolayı, kulüp yöneticilerime teşekkür ediyorum. Umarım alt liglere ilgi daha da artar ve bizler de hem izleyenin hem de biz antrenör ve futbolcuların zevk aldığı oyunlar sergileriz” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Lig’de 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 beraberlik ile 1 mağlubiyet alan Payas temsilcisi, 11 puanla 6. sırada yer alıyor. Mavi-Beyazlı temsilcimiz, ligde favori olarak gösterilen ve transfer döneminde yüksek bütçeler harcayan Sakaryaspor ile Afjet Afyonspor’u mağlup ederek göz doldurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here