Ünlü Şarkıcı Tuğba Altıntop Aura Estetikte

0
126

Yılbaşı programı için İskenderun’a gelen Ünlü Şarkıcı ve Manken Tuğba Altıntop, Aura Estetik ve Güzellik Merkezini de ziyaret ederek, merkezdeki işlemler hakkında bilgiler aldı.

‘İskenderun’da Doğru Adres Aura Estetik’ diyerek Aura Estetik ve Güzellik Merkezi ortakları Serap Çam ve Müge Güler ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Altıntop; “Yılbaşında İskenderun’daydım. 2022 yılına, güzel bir topluluk içerisinde, değerli İskenderunlularla birlikte girdik. Konserimiz çok güzeldi. Çok güzel, verimli topraklardayız, çok güzel kadınlarımız var. Buraya kadar gelmişken Aura Estetiğe de uğramadan gidemezdik. Her kadın güzeldir, kendine bakmayan, bakamayan kadın vardır sadece. Biz biliyoruz ki Aura Estetik’te her şey var. Şimdi burada Serap Hanım ve Müge Hanım’dan bilgiler alacağız. Merkezlerinde hangi işlemler, nasıl yapılıyor kendileri bizlere anlatacak” dedi.

İlk olarak Hatay’da tek olan ‘Heykeltıraş’ cihazlarından söz eden Müge Güler; “Bölgesel zayıflamada şu anda Hatay’da tek cihazımız olan heykeltıraşımız var. Yeni bir cihaz, Hatay’da tekiz. Heykeltıraş, içerisinde 3 sistemin olduğu tek cihaz. İçerisinde radyofrekans, vakum ve kızılötesi var. Bölgesel olarak, oradaki yağlanmayı görüp, eritip, idrarla ya da dışkıyla dışarı atılmasını sağlıyor. Hasta diyet yapıyorsa, göbekten ve basenden kilo veremiyorsa, kesinlikle bu cihaza girmeli. Beraberinde G5 cihazımız var, masaj yapan… Heykeltıraştan çıktıktan sonra o bölgenin kan dolaşımı hızlandırmak için G5’e giriyor, arkasından da lenf drenaja giriyor. Diyetisyenim iz var.

Bunların hepsi ile birlikte kombin çalışıyoruz. Özellikle diyet çok önemli zayıflamada… Bu anlamda çok başarılıyız, her seansta 4 ile 6 cm arası incelme yaşatıyoruz. Ağrı yok, inanılmaz güzel bir cihaz. Üç sistemin olduğu tek cihaz…O yüzden sonuca çok yakın gidebiliyoruz, seans aralıkları haftanın bir günü. Hasta buradan çıkar çıkmaz mutlu oluyor. Lenf drenaj sayesinde ödemini de burada atıyor, evde yapacağı tek şey beslenmesine dikkat etmesi, yarım saatlik yürüyüş yapması yeterli oluyor. Bu cihaza hamileler giremiyor ama doğumun ardından 40’ı çıktıktan sonra uygulamayı kullanabiliyor.

Bunun yanı sıra merkezimizde doktorumuz öncülüğünde mini yüz germe işlemimiz var. Mini yüz germede iplerimiz var, hastayı 10 yıl gençleştiriyoruz. Leke tedavisinde de pek çok tedavimiz mevcut, doktorumuz öncülüğünde… Cildimiz bizim aynamızdır, cildimiz güzelse aynaya gerek yok

Tüylenme konusunda da lazer epilasyon kullanıyoruz. Kalın ve ince tüyleri gören üç ayrı cihazımız var. Zarar veren ışın dalgası değil, kıl köklerini yakan yüksek enerji lazer epilasyon. 16-17 yaşından 50 yaşına kadar müşterilerimiz var. Bir kadının kendisi için yapacağı en güzel şey lazer epilasyon. Erkek müşterilerimiz de var, yapanlar oldukça memnun. Yani kısacası Aura’da A’dan Z’ye her şey var. Herkesi merkezimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Merkezlerinde uygulanan cilt bakımı ve botoks hakkında bilgiler veren Serap Çam; “İyonik asit kullanıyoruz. Alın bölgesine ve kaş, göz çevresine botoks uyguluyoruz. Vücudumuzda olan bir madde iyonik asit zaten doğal, kendi vücudunun kabul ettiği bir maddeyi uzun zaman taşıyor. Bir-bir buçuk yıl gibi bedenimizde kalıyor. Sonrasında her sene bunu yenilediğimizde iyileşmiş oluyor, ihtiyacınızda olmuyor, destek oluyor cildimize.

Cilt bakımı konusunda, derma kozmetik ürünler tercih ederiz, müşterilerimize de eczane ürünlerini öneriyoruz. Uzmanlarımızın hepsi usta öğreticidir, hemşire kızlarımız çalışır, işin ehli olmayan birini işleme sokmayız. O konuda çok hassasız” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here