Muhtarlarla Buluşma Toplantısı

0
107

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün ve Valiliğimizin ilgili yazıları ve talepleri doğrultusunda Arsuz Kaymakamı Musa Sarı başkanlığında, Belediye Başkanı Nazım Culha, kurum amirleri ve muhtarların katılımı ile mahallelerin sorularının masaya yatırıldığı yemekli bir toplantı düzenlendi.

Arsuz  Öğretmen evinde düzenlenen toplantıda muhtarlar çeşitli kurumlardan taleplerini dile getirilirken, kurum amirleri de kurumlar adına duyurularını sundular.

Kaymakam Musa Sarı toplantı öncesi yaptığı konuşmada, muhtarlara çalışmalarından dolayı teşekkür ederken ilçedeki yatırımlar ve yatırım teklifleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve burada dile getirecekleri tüm hususları ilçede çözülebilecek ise burada neticelendirileceğini, ilçeyi aşan hususların ise raporlanıp Valiliğimiz kanalıyla ilgili yerlere iletildi edeceğini ifade etti. Yaklaşan mahalli idareler seçimleri için ise muhtarlara huzur içerisinde sorunsuz bir seçim atlatmak temennilerini ve bu konudaki beklentilerini kendilerine ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here